Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"Demonty, Isabelle"'
Autor:
Demonty, Isabelle, Nguyen, Loan, MacFarlane, Amanda J, Rudkowska, Iwona, Zoka, Rana, Hopperton, Kathryn E
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition June 2024 119(6):1485-1494
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition May 2024 154(5):1676-1685
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Demonty, Isabelle, Nguyen, Loan, MacFarlane, Amanda J, Rudkowska, Iwona, Zoka, Rana, Hopperton, Kathryn E
Publikováno v:
The American Journal of Clinical Nutrition; June 2024, Vol. 119 Issue: 6 p1485-1494, 10p
Publikováno v:
Educational Studies in Mathematics, 2018 Sep 01. 99(1), 1-19.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45185502
Autor:
Vlassis, Joëlle, Demonty, Isabelle
Publikováno v:
ZDM – Mathematics Education. 54:1243-1255
To date, of the many studies on early algebraic thinking, none, to our knowledge, has examined the relationships between algebraic thinking and negative numbers. Students encounter persistent difficulties in dealing with these numbers, and we believe
Cette étude s’intéresse à l’impact de l’introduction de schématisations « range-tout » (Polotskaia et Consultant, 2010 ; Savard et Polotskaia, 2014) sur les démarches de résolution de problèmes mises en œuvre par des élèves de 9-10
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=openedition_::85419a6ef2596ce63eb99cfa98d50e51
http://journals.openedition.org/adsc/443
http://journals.openedition.org/adsc/443
Autor:
Khandelwal, Shweta, Shidhaye, Rahul, Demonty, Isabelle, Lakshmy, Ramakrishnan, Gupta, Ruby, Prabhakaran, Dorairaj, Reddy, Srinath
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2013 5(1):36-43
Autor:
Trautwein Elke A., Demonty Isabelle
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 14, Iss 5, Pp 259-266 (2007)
Phytosterols (plant sterols and stanols) are naturally occurring compounds which are found in all foods of plant origin. The term phytosterols refers to more than 200 different compounds. The most abundant ones in the human diet are sitosterol and ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4355d942ddda43e79809b2b046af9ac1