Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Demirkol, Omca"'
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Jul2024, Vol. 30 Issue 5, p450-461, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CERIT, INCI1, DEMIRKOL, OMCA1 omcad@sakarya.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2020, Vol. 59 Issue 1, p35-43. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Avcı, Ayşe, Yıldırım, Ayşe, Cerit, İnci, Yılmazer Keskin, Semra, Hamk, Mohammed, Keskin, Can Serkan, Demirkol, Omca
Publikováno v:
Biomass Conversion & Biorefinery; Apr2023, Vol. 13 Issue 5, p4353-4363, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 20:171-178
56 lactic acid bacteria were isolated during shalgam fermentation and identified as Lactobacillus spp. (51 isolates), Lactococcus spp. (3 isolates), Streptococcus sp. (one isolate), and Leuconostoc sp. (one isolate). 53 of all isolates decarboxylated