Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Demirhan, Buket Er"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science May 2015 98(5):2992-3000
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Demirhan, Buket Er1, Demirhan, Burak1
Publikováno v:
Gazi Medical Journal. 2020 Special Issue, Vol. 31, p510-512. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DEMİRHAN, BURAK, Demirhan, Buket Er
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Food Science and Technology, Vol 78, Iss 2, Pp 26-34 (2021)
In the present study, the effect of different salt concentrations on some quality properties such as the total number of coliform bacteria, texture, cooking loss, total salt content, metmyoglobin, pH, the water activity of steaks prepared from longis
Autor:
Demirhan, Buket Er1 (AUTHOR) erbuket@gmail.com, Demirhan, Burak1 (AUTHOR), Sönmez, Ceren1 (AUTHOR), Torul, Hilal2 (AUTHOR), Tamer, Uğur2 (AUTHOR), Yentür, Gülderen1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part B: Surveillance Communications. Mar2015, Vol. 8 Issue 1, p63-66. 4p.
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Oct/Nov2020, Vol. 10 Issue 2, p217-220, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.