Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Demir, Muammer"'
Publikováno v:
In International Dairy Journal January 2025 160
Autor:
Ergin, Firuze, Atamer, Zeynep, Comak Göcer, Emine Mine, Demir, Muammer, Hinrichs, Jörg, Kucukcetin, Ahmet
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2021 113
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ergin, Firuze, Atamer, Zeynep, Asci Arslan, Ayse, Comak Gocer, Emine Mine, Demir, Muammer, Samtlebe, Meike, Hinrichs, Joerg, Kücükcetin, Ahmet
Publikováno v:
In International Dairy Journal August 2016 59:72-79
Publikováno v:
In Bioresource Technology January 2013 128:365-369
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Demir, Muammer, Gündes, Aysen Güher
Publikováno v:
Biotechnology Progress; Nov2020, Vol. 36 Issue 6, p1-18, 18p
Autor:
DEMİR, Muammer, ÖZKISA, Demet
Publikováno v:
Mediterranean Agricultural Sciences; 2020, Vol. 33 Issue 2, p239-246, 8p
Publikováno v:
Volume: 33, Issue: 4 159-164
Gıda
Gıda
The aim of this work is to determine the sodium benzoate, potassium sorbate, nitrate and nitrite contents of commercially available dairy products in Turkey. Seventy-four per cent samples of strained yoghurt, seventy per cent samples of kasar cheese,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::fc0ad44c516494f7d5d68829c5846fb3
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6830/91671
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6830/91671
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA; eki-ara2018, Vol. 16 Issue 4, p450-457, 8p