Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Demiate,Ivo M."'
Autor:
Ditzel, Fernanda I., Prestes, Eduardo, Carvalho, Benjamim M., Demiate, Ivo M., Pinheiro, Luís A.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 10 February 2017 157:1577-1585
Autor:
de Macêdo, Isaac Yves Lopes, Dupuy, Nathalie, Brito, Vitor H. dos S., Gil, Eric de Souza, Silva, Giovanna N. de M. e, Moreno, Emily K. G., Demiate, Ivo M., Cereda, Marney P.
Publikováno v:
Analytica; Jun2023, Vol. 4 Issue 2, p126-140, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schmidt, Michele M., Vidal, Alessandra R., Mello, Renius O., Mazutti, Marcio A., Cansian, Rogério L., Dornelles, Rosa C. P., Demiate, Ivo M., Kubota, Ernesto H.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jul2021, Vol. 58 Issue 7, p2487-2496, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pinto,Rodrigo M. C., Lemes,Bruna M., Zielinski,Acácio A. F., Klein,Traudi, Paula,Fernado de, Kist,Airton, Marques,Anna S. F., Nogueira,Alessandro, Demiate,Ivo M., Beltrame,Flávio L.
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 38, Issue: 9, Pages: 1219-1225, Published: NOV 2015
Química Nova v.38 n.9 2015
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Química Nova v.38 n.9 2015
Química Nova
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Ilex paraguariensis (yerba-mate) is used as a beverage, and its extract requires adequate quality control methods in order to guarantee quality and safe use. Strategies to develop and optimize a chromatographic method to quantify theobromine, caffein
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::23144e7a971e7d602258748889013b5e
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422015000901219&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422015000901219&lng=en&tlng=en
Autor:
BET, CAMILA D., GODOY, ROSSANE C. B., CORDOBA, LAYSE P., DEMIATE, IVO M., LACERDA, LUIZ G., SCHNITZLER, EGON
Publikováno v:
International Journal of Food Studies; Oct2019, Vol. 8, p13-22, 10p
Autor:
Mendes, Maiara P., Vasques, Crislayne T., Silva, Denise M. B., Monteiroa, Claudia C. F., Demiate, Ivo M., Monteiro, Antonio R. G.
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 2019, Vol. 75, p463-468, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.