Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Dementieva Natalia"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 39, Iss 2, Pp 140-148 (2021)
This paper considers the developments whose application is promising for the fishing industry under the production of dried snack products. Fish chips are non-traditional dried products. The goal of this research was to study the functional and techn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efeb70c70c1e4c608db67803396229eb
Autor:
Dementieva Natalia Valerievna, Bogdanov Valeryi Dmitrievich, Sakharova Olga Valentenovna, Fedoseeva Elena Vladimirovna
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Abstract One of the actual areas of processing the aquatic biological resources is the production of chilled fish semi-finished products, the most prepared for heat treatment. Such products have a very limited shelf life, because fish raw materials h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20106fd0e6c34578a08b363d809e5708
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 161, p 01096 (2020)
Deep cutting of fish raw materials is a priority for fish processing enterprises. The the influence of high-pressure processing of fish fillets has been studied and it has been shown that the impact of pressure above 100 MPa leads to a decrease in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99787e3106b744d691214b9319c8116c
Autor:
Dementieva, Natalia V.1 (AUTHOR) artemdysin@mail.ru, Dysin, Artem P.1 (AUTHOR) yura.10.08.94.94@mail.ru, Shcherbakov, Yuri S.1 (AUTHOR) nikitkinae@yandex.ru, Nikitkina, Elena V.1 (AUTHOR) 13linereg@mail.ru, Musidray, Artem A.1 (AUTHOR) anusha.82@mail.ru, Petrova, Anna V.1 (AUTHOR) mo1969@mail.ru, Mitrofanova, Olga V.1 (AUTHOR) ase4ica15@mail.ru, Plemyashov, Kirill V.2 (AUTHOR) kirill060674@mail.ru, Azovtseva, Anastasiia I.1 (AUTHOR), Griffin, Darren K.3 (AUTHOR) d.k.griffin@kent.ac.uk, Romanov, Michael N.3,4 (AUTHOR) dementevan@mail.ru
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Jan2024, Vol. 14 Issue 2, p251. 19p.
Autor:
Vakhrameev, Anatoly B., Narushin, Valeriy G., Larkina, Tatyana A., Barkova, Olga Y., Peglivanyan, Grigoriy K., Dysin, Artem P., Dementieva, Natalia V., Makarova, Alexandra V., Shcherbakov, Yuri S., Pozovnikova, Marina V., Bondarenko, Yuri V., Griffin, Darren K., Romanov, Michael N.
Publikováno v:
In Livestock Science October 2022 264
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nikitkina, Elena V.1, Dementieva, Natalia V.1, Shcherbakov, Yuri S.1, Atroshchenko, Mikhail M.2, Kudinov, Andrei A.1, Samoylov, Oleg I.1, Pozovnikova, Marina V.1, Dysin, Artem P.1, Krutikova, Anna A.1, Musidray, Artem A.1, Mitrofanova, Olga V.1, Plemyashov, Kirill V.1, Griffin, Darren K.3, Romanov, Michael N.3 m.romanov@kent.ac.uk
Publikováno v:
Animal Bioscience. Dec2022, Vol. 35 Issue 12, p1827-1833. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.