Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"Demšar Lea"'
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 26, Iss 4, Pp 337-347 (2020)
The main objective of this study was to determine the impact of three different commercial yeasts and two lactic acid bacteria, as well as the use of oak (chips and staves) on the volatile phenol (VP) formation in Montenegrin aged red wines (Vranac,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fb720ef49ac4499ad4d109bd48f3d47
Autor:
Zahija Jazbec, Iva1 (AUTHOR) iva.zahija@bf.uni-lj.si, Demšar, Lea1 (AUTHOR), Jeršek, Barbka1 (AUTHOR), Polak, Tomaž1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Toxins. Apr2024, Vol. 16 Issue 4, p173. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mencin, Marjeta, Abramovič, Helena, Zlatić, Emil, Demšar, Lea, Piskernik, Saša, Schreiner, Matthias, Žmitek, Katja, Kušar, Anita, Pravst, Igor, Vidrih, Rajko
Publikováno v:
In LWT May 2021 143
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism June 2019 16
Autor:
Zlatić, Emil, Zadnik, Vesna, Fellman, John, Demšar, Lea, Hribar, Janez, Čejić, Željko, Vidrih, Rajko
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology July 2016 117:71-80
Publikováno v:
In Food Control February 2016 60:205-214
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.