Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Delshadian, Zohre"'
Autor:
Sanaei Nasab, Sarah, Zare, Leila, Tahmouzi, Sima, Nematollahi, Amene, Mollakhalili-Meybodi, Neda, Abedi, Abdol-Samad, Delshadian, Zohre
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry November 2023 212
Autor:
Khedri, Sara, Sadeghi, Ehsan, Rouhi, Milad, Delshadian, Zohre, Mortazavian, Amir Mohammad, de Toledo Guimarães, Jonas, fallah, Maryam, Mohammadi, Reza
Publikováno v:
In LWT March 2021 138
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rad, Aziz Homayouni1, Delshadian, Zohre1 zdelshadian@sbmu.ac.ir, Arefhosseini, Seyed Rafi1, Alipour, Beitollah2, Jafarabadi, Mohammad Asghari3
Publikováno v:
Health Promotion Perspectives. 2012, Vol. 2 Issue 1, p42-47. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIMS Agriculture & Food; 2019, Vol. 4 Issue 4, p1034-1053, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Homayouni Rad, Aziz, Delshadian, Zohre, Arefhosseini, Seyed Rafi, Alipour, Beitollah, Asghari Jafarabadi, Mohammad
Publikováno v:
Health Promotion Perspectives, Vol 2, Iss 1, Pp 42-47 (2012)
Background: The aim of this study was to assess physical properties of dietetic chocolate milk produced by stevia as a sugar replacer and inulin. Along with having prebiotic effect, inulin can also participate in enhancing textural properties of beve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c1edf51c094a35b08405a3d3de0b109d
https://europepmc.org/articles/PMC3963659/
https://europepmc.org/articles/PMC3963659/
Autor:
Homayouni Rad A; Department of Food Science and Technology, Faculty of Health and Nutrition, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran., Delshadian Z; Department of Food Science and Technology, Faculty of Health and Nutrition, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran., Arefhosseini SR; Department of Food Science and Technology, Faculty of Health and Nutrition, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran., Alipour B; Department of Community Nutrition, Faculty of Health and Nutrition, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran., Asghari Jafarabadi M; Medical Education Research Center, Department of Statistics and Epidemiology, Faculty of Health and Nutrition, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.
Publikováno v:
Health promotion perspectives [Health Promot Perspect] 2012 Jul 01; Vol. 2 (1), pp. 42-7. Date of Electronic Publication: 2012 Jul 01 (Print Publication: 2012).