Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Dellea C"'
Autor:
Manuelian, C.L., Currò, S., Visentin, G., Penasa, M., Cassandro, M., Dellea, C., Bernardi, M., De Marchi, M.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2017 100(8):6084-6089
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Bernardi, Carmen L. Manuelian, M. De Marchi, C. Dellea, Martino Cassandro, G. Visentin, Mauro Penasa, Sarah Currò
Milk and dairy products are important sources of macro- and trace elements for human health. However, fresh cheeses usually have a lower mineral content than other cheeses, and this makes mineral prediction more difficult. Although mineral prediction
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::673ca7cc80de8949150683602fb68eb1
http://hdl.handle.net/11577/3241402
http://hdl.handle.net/11577/3241402