Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Dellatte, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brambilla, G., Dellatte, E., di Domenico, A., Heinemeyer, G., D'Hollander, W., Herzke, D., van Leeuwen, S.P.J., de Voogt, W.P.
Publikováno v:
STARTPAGE=1621;ENDPAGE=1621;TITLE=Dioxin 2010
Organohalogen Compounds, 72, 1644-1647
Brambilla, G, Dellatte, E, di Domenico, A, Heinemeyer, G, D'Hollander, W, Herzke, D, van Leeuwen, S P J & de Voogt, W P 2010, ' Retrospective and prospective intake assessment of perfluorinated chemicals within the European Union: the perfood project ', Dioxin 2010, 12/09/10-17/09/10 pp. 1621-1621 .
Organohalogen Compounds, 72, 1644-1647
Brambilla, G, Dellatte, E, di Domenico, A, Heinemeyer, G, D'Hollander, W, Herzke, D, van Leeuwen, S P J & de Voogt, W P 2010, ' Retrospective and prospective intake assessment of perfluorinated chemicals within the European Union: the perfood project ', Dioxin 2010, 12/09/10-17/09/10 pp. 1621-1621 .
12-17 September 2010
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::aa6d6ff0c718a0914efee4a3924fb03f
https://hdl.handle.net/1871.1/ebd4b39a-146e-4818-970e-34a6b1971714
https://hdl.handle.net/1871.1/ebd4b39a-146e-4818-970e-34a6b1971714
Autor:
Brambilla, G., Davoli, E., DE FILIPPIS, S. P., DE LUCA, S., Dellatte, E., Fanelli, R., Fattore, E., Fochi, I., Fulgenzi, A. R., Iacovella, N., Iamiceli, A. L., Luccheti, D., Melotti, P., Miniero, R., Moret, Ivo, Pignata, S., Roncarati, A., Triboni, P., Ubaldi, A., Zambon, S., DI DOMENICO, A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3655::957ae635e74c419b5fe70b4d7888e57a
http://hdl.handle.net/10278/21475
http://hdl.handle.net/10278/21475
Autor:
Benford, D., de Boer, J., Carere, A., di Domenico, A., Johansson, N., Schrenk, D., Schoeters, G., de Voogt, P., Dellatte, E.
Publikováno v:
EFSA Journal, 1-131. Wiley-Blackwell Publishing Ltd
ISSUE=653;STARTPAGE=1;ENDPAGE=131;ISSN=1831-4732;TITLE=EFSA Journal
ISSUE=653;STARTPAGE=1;ENDPAGE=131;ISSN=1831-4732;TITLE=EFSA Journal
Perfluoroalkylated substances (PFAS) is the collective name for a vast group of fluorinated compounds, including oligomers and polymers, which consist of neutral and anionic surface active compounds with high thermal, chemical and biological inertnes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::605b8e01157d94029b41f391e684dacb
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/opinion-of-the-scientific-panel-on-contaminants-in-the-food-chain-on-perfluorooctane-sulfonate-pfos-perfluorooctanoic-acid-pfoa-and-their-salts(418b8429-32dc-4a01-a735-e38d39a709be).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/opinion-of-the-scientific-panel-on-contaminants-in-the-food-chain-on-perfluorooctane-sulfonate-pfos-perfluorooctanoic-acid-pfoa-and-their-salts(418b8429-32dc-4a01-a735-e38d39a709be).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.