Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Deliephan, Aiswariya"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deliephan, Aiswariya1 (AUTHOR) aish@ksu.edu, Phillips, Thomas W.2 (AUTHOR) twp1@ksu.edu, Subramanyam, Bhadriraju1 (AUTHOR) aldrich4@ksu.edu, Aldrich, Charles G.1 (AUTHOR), Maille, Jacqueline2 (AUTHOR) jmaille@ksu.edu, Manu, Naomi2 (AUTHOR) nmanu30@ksu.edu
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Oct2023, Vol. 13 Issue 20, p3188. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deliephan, Aiswariya
Master of Science
Department of Grain Science and Industry
Bhadriraju Subramanyam
Organic, hard red winter wheat of 11% moisture was tempered with distilled water to moisture levels of 16 and 18% and held for 8, 16, and 24 h. At each m
Department of Grain Science and Industry
Bhadriraju Subramanyam
Organic, hard red winter wheat of 11% moisture was tempered with distilled water to moisture levels of 16 and 18% and held for 8, 16, and 24 h. At each m
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2097/15707
Autor:
Deliephan, Aiswariya1 (AUTHOR), Dhakal, Janak2 (AUTHOR), Subramanyam, Bhadriraju1 (AUTHOR), Aldrich, Charles G.1 (AUTHOR) aldrich4@ksu.edu
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Mar2023, Vol. 13 Issue 5, p877. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rivera, Jared, Deliephan, Aiswariya, Dhakal, Janak, Aldrich, Charles Gregory, Siliveru, Kaliramesh
The occurrence of recalls involving pathogenic Escherichia coli-contaminated wheat flours show the need for incorporating antimicrobial interventions in wheat milling. The objectives of this study were to assess the efficacy of sodium bisulfate (SBS)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2485::a3f9d3cdcd55419f1e0a6b0307c89194
https://hdl.handle.net/10919/104129
https://hdl.handle.net/10919/104129