Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Deli Markusse"'
Autor:
Deli, Markusse1 (AUTHOR), Baudelaire, Elie Djantou1 (AUTHOR) elie.baudelaire@gmail.com, Nguimbou, Richard Marcel1 (AUTHOR), Njintang Yanou, Nicolas2 (AUTHOR), Scher, Joël3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2020, Vol. 8 Issue 7, p3287-3297. 11p.
Autor:
Deli, Markusse1, Ndjantou, Elie Baudelaire1, Ngatchic Metsagang, Josiane Thérèse1, Petit, Jeremy2, Njintang Yanou, Nicolas3 njintang@yahoo.fr, Scher, Joël2
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2019, Vol. 7 Issue 5, p1795-1806. 12p.
Autor:
Tsague Marthe Valentine, Deli Markusse, Nguimbou Richard Marcel, Fomekong Guy Christian, Elie Njantou Baudelaire, Njintang Yanou Nicolas
Publikováno v:
SN Applied Sciences. 2
In this study, the overripe plantain has been used to produce high-antioxidant powders, using Adansonia digitata L. pulp and Hibiscus sabdariffa L. calyces as antioxidant supplements. The constrained mixture design (ranged between 0.9–1.0 for plant
Autor:
Njintang Yanou Nicolas, X. Aboubakar, Nguimbou Richard Marcel, Scher Joel, Mbofung F. Carl Moses, Deli Markusse
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization. 12:1242-1252
Colocasia esculenta L. Schott and Xanthosoma sagittifolium L. Schott are two tropical tubers species commonly referred as cocoyams. Colocasia esculenta tuber is usually used for the preparation of achu (smooth paste food), but not always available. T
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deli, Markusse, Nguimbou, Richard Marcel, Njantou Baudelaire, Elie, Njintang Yanou, Nicolas, Scher, Joël, Mbofung, Carl Moses
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; 2020, Vol. 29 Issue 12, p1741-1753, 13p