Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Delcarlo, Sofía Belén"'
Autor:
Delcarlo, Sofía Belén, Merly, Marie, Gliemmo, María Fernanda, Vallejo, Marisol, Schelegueda, Laura Inés, Campos, Carmen Adriana
Publikováno v:
In Food Control August 2022 138
Autor:
Delcarlo, Sofia Belén, Parada, Romina, Schelegueda, Laura Ines, Vallejo, Marisol, Marguet, Emilio Rogelio, Campos, Carmen Adriana
Publikováno v:
In LWT August 2019 110:239-246
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schelegueda, Laura Inés, Delcarlo, Sofía Belén, Gliemmo, María Fernanda, Campos, Carmen Adriana
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology May 2016 68:258-264
Autor:
Rivera de la Cruz, Jovany Fortino, Schelegueda, Laura Inés, Delcarlo, Sofía Belén, Gliemmo, María Fernanda, Campos, Carmen Adriana
Publikováno v:
Foods; Nov2023, Vol. 12 Issue 22, p4127, 14p
Autor:
Castro, Marcela Paola, Campos, Carmen Adriana, Cayré María E., Schelegueda, Laura Inés, Galante, Nadia Soledad, Delcarlo, Sofía Belén
Publikováno v:
The many benefits of lactic acid bacteria
Advances in the microbiological safety of foods have been largely driven by public demand in response to disease outbreaks. A vast array of possibilities has emerged straightforward, being biopreservation the most suitable alternative to please consu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::e1a26d24cf59c0dd2f0491168da0013d
https://novapublishers.com/shop/the-many-benefits-of-lactic-acid-bacteria/
https://novapublishers.com/shop/the-many-benefits-of-lactic-acid-bacteria/