Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Delbaere, Claudia"'
Autor:
Tuenter, Emmy, Delbaere, Claudia, De Winne, Ann, Bijttebier, Sebastiaan, Custers, Deborah, Foubert, Kenn, Van Durme, Jim, Messens, Kathy, Dewettinck, Koen, Pieters, Luc
Publikováno v:
In Food Research International April 2020 130
Autor:
De Pelsmaeker, Sara, Schouteten, Joachim J., Gellynck, Xavier, Delbaere, Claudia, De Clercq, Nathalie, Hegyi, Adrienn, Kuti, Tünde, Depypere, Frédéric, Dewettinck, Koen
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 9, pp. 1983-1998.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-01-2016-0006
Autor:
De Pelsmaeker, Sara, Gellynck, Xavier, Delbaere, Claudia, Declercq, Nathalie, Dewettinck, Koen
Publikováno v:
In Food Quality and Preference April 2015 41:20-29
Autor:
Van der Weeën, Pieter, De Clercq, Nathalie, Baetens, Jan M., Delbaere, Claudia, Dewettinck, Koen, De Baets, Bernard
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2013 119(3):602-610
Autor:
Delbaere, Claudia1,2 Claudia.Delbaere@Cacaolab.be, Van de Walle, Davy1, Depypere, Frédéric3, Gellynck, Xavier4, Dewettinck, Koen1
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Dec2016, Vol. 118 Issue 12, p1800-1826. 27p.
Autor:
Saputro, Arifin, Van de Walle, Davy, Aidoo, Roger Philip, Mensah, Michael Amoafo, Delbaere, Claudia, de Clercq, Nathalie, Van Durme, Jim, Dewettinck, Koen
Nowadays, the demand for healthier alternative sweeteners and attempt to replace the most common sweetener used in chocolate, sucrose, is increasing. One of the alternatives, claimed to have better health benefits containing minerals and vitamins and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::1282799140c8171c5ba99d3bf8e77d39
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/516702
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/516702
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.