Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Del Signore M"'
Autor:
La Mantia T, Messana G, Billeci V, Dimarca A, Del Signore M, Leanza M, Livreri Console S, Maraventano G, Nicolini G, Prazzi E, Quatrini P, Sanguedolce F, Sorrentino G, Pasta S
Publikováno v:
iForest - Biogeosciences and Forestry, Vol 5, Iss 1, Pp 296-305 (2012)
This paper reports the results of a bioengineering intervention within the Mediterranean Basin carried out at Lampedusa Island (Strait of Sicily) on the “Spiaggia dei Conigli”, the only sand shore of all Sicilian territory where the sea turtle Ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7da4a82d4084f1e813c4abfef7cf8d7
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Italian Journal of Food Science, Vol 27, Iss 3, Pp 320-329 (2015)
Italian Journal of Food Science, Vol 27, Iss 3, Pp 320-329 (2015)
Thirty four plum local varieties and accessions obtained from different growing area of the Sicilian island were analyzed for their qualitative and nutraceutical properties and three commercialcultivar were used as references. These properties includ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::48548e7a9be8b2146a6c10c870edbba0
http://hdl.handle.net/10447/146983
http://hdl.handle.net/10447/146983
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.