Zobrazeno 1 - 10
of 335
pro vyhledávání: '"Del Nobile, M."'
Publikováno v:
Oil & Gas Science and Technology, Vol 50, Iss 4, Pp 551-571 (2006)
Fiber reinforced polymeric composites are currently based both on thermoset polymers like epoxy or polyester resins and on advanced thermoplastic materials like polyetheretherketone (PEEK), polyetherimide (PEI) and polysulfone (PSU). Sensitivity of p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa93f5b94c014a7596bdd78fb143bfc4
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 81(3):580-586
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Danza A., Lucera A., Lavermicocca P., Lonigro S. L., Bavaro A.R., Mentana A., Centonze D., Conte A., Del Nobile M. A.
Publikováno v:
Food and bioprocess technology (Online) (2018).
info:cnr-pdr/source/autori:Danza A., Lucera A., Lavermicocca P., Lonigro S. L., Bavaro A.R., Mentana A., Centonze D., Conte A., Del Nobile M. A./titolo:Tuna burgers preserved by the selected Lactobacillus paracasei IMPC 4.1 strain/doi:/rivista:Food and bioprocess technology (Online)/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
info:cnr-pdr/source/autori:Danza A., Lucera A., Lavermicocca P., Lonigro S. L., Bavaro A.R., Mentana A., Centonze D., Conte A., Del Nobile M. A./titolo:Tuna burgers preserved by the selected Lactobacillus paracasei IMPC 4.1 strain/doi:/rivista:Food and bioprocess technology (Online)/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
The use of protective microbial strains in combination with modified atmosphere packaging (MAP) and refrigerated storage on the shelf life of tuna burgers was investigated. Preliminary, the protective ability of three lactic acid bacteria (LAB) cultu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::cfd4aea9357bf393d391057b3c305956
https://link.springer.com/article/10.1007/s11947-018-2129-y
https://link.springer.com/article/10.1007/s11947-018-2129-y
Autor:
INTRONA, BARBARA, DE BENEDETTO, Giuseppe, Egidio, GENGA, Alessandra, PENNETTA, ANTONIO, RELLA, SIMONA, SICILIANO, Tiziana, MALITESTA, Cosimino, Conte, A., Del Nobile, M. A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::d1f0b114efed458cfedff9f36efe2776
https://hdl.handle.net/11587/411806
https://hdl.handle.net/11587/411806
Autor:
Gambacorta, G.1 giusgambacorta@unifg.it, Del Nobile, M. A.1, Tamagnone, P.2, Leonardi, M.2, Faccia, M.3, La Notte, E.1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2004, Vol. 16 Issue 4, p417-428. 12p. 2 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Del Nobile, M. A.1 ma.delnobile@unifg.it, Martoriello, T.1,2, Cavella, S.1,3, Giudici, P.1,4, Masi, P.1,3
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2003, Vol. 15 Issue 3, p383-393. 11p. 1 Chart, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.