Zobrazeno 1 - 10
of 316
pro vyhledávání: '"Del Bo C"'
Autor:
Baron, G., Altomare, A., Della Vedova, L., Gado, F., Quagliano, O., Casati, S., Tosi, N., Bresciani, L., Del Rio, D., Roda, G., D'Amato, A., Lammi, C., Macorano, A., Vittorio, S., Vistoli, G., Fumagalli, L., Carini, M., Leone, A., Marino, M., Del Bo’, C., Miotto, G., Ursini, F., Morazzoni, P., Aldini, G.
Publikováno v:
In Redox Biology February 2024 69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vinelli V., Biscotti P., Martini D., Del Bo' C., Marino M., Merono T., Nikoloudaki O., Calabrese F. M., Turroni S., Taverniti V., Caballero A. U., Andres-Lacueva C., Porrini M., Gobbetti M., De Angelis M., Brigidi P., Pinart M., Nimptsch K., Guglielmetti S., Riso P.
Publikováno v:
Nutrients. 14(13)
There is an increasing interest in investigating dietary strategies able to modulate the gut microbial ecosystem which, in turn, may play a key role in human health. Dietary fibers (DFs) are widely recognized as molecules with prebiotic effects. The
Autor:
Tucci, M., Martini, D., Marino, M., Del Bo', C., Vinelli, V., Biscotti, P., Parisi, C., De Amicis, R., Battezzati, A., Bertoli, S., Porrini, M., Riso, P.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland). 11(21)
The definition of a healthy and sustainable diet is nowadays considered pivotal, but data related to environmental outcomes are still debated. In this study, we compared the carbon (CF) and water footprints (WF) of an Italian-Mediterranean (EAT-IT) d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Speciani, M.C., Cintolo, M., Marino, M., Oren, M., Fiori, F., Gargari, G., Riso, P., Ciafardini, C., Mascaretti, F., Parpinel, M., Airoldi, A., Vangeli, M., Leone, P., Cantù, P., Lagiou, P., Del Bo', C., Vecchi, M., Carnevali, P., Oreggia, B., Guglielmetti, S., Bonzi, R., Bonato, G., Ferraroni, M., La Vecchia, C., Penagini, R., Mutignani, M., Rossi, M.
Flavonoids have been inversely associated to colorectal cancer (CRC) and are plausible intermediaries for the relation among gut microbiome, intestinal permeability and CRC. We analyzed the relation of flavonoid intake with CRC and blood bacterial DN
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::6f95f98ecb52b6a80025723271a18837
https://hdl.handle.net/11390/1236565
https://hdl.handle.net/11390/1236565