Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Dekking, E.H.A."'
Autor:
Thomassen, E.A.J., Dekking, E.H.A., Thompson, A., Franken, K.L., Sanal, Ö., Abrahams, J.P., van Tol, M.J.D., Koning, F.
Publikováno v:
In Human Immunology 2006 67(8):579-588
Autor:
Spaenij-Dekking, E.H.A.1, Van Delft, J.2, E. Van der Meijden, J.1, Hiemstra, H.S.2, Falkenburg, J.H.F.1, Koning, F.2, Drijfhout, J.W.2, Kluin-Nelemans, J.C.3, Van Der Meijden, E (AUTHOR)
Publikováno v:
Leukemia (08876924). Dec2003, Vol. 17 Issue 12, p2467-2473. 7p.
Autor:
Spaenij-Dekking, E.H.A.1,2, Van der Meijden, E.D.1, Falkenburg, J.H.F.1, Kluin-Nelemans, J.C.
Publikováno v:
Leukemia (08876924). Jan2004, Vol. 18 Issue 1, p176-178. 3p.
Autor:
Mitea, C., Havenaar, R., Wouter Drijfhout, J., Edens, L., Dekking, L., Koning, F., Dekking, E.H.A.
Publikováno v:
Gut, 1, 57, 25-32
Background: Coeliac disease is caused by an immune response to gluten. As gluten proteins are proline rich they are resistant to enzymatic digestion in the gastrointestinal tract, a property that probably contributes to the immunogenic nature of glut
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6b43f9a34546d4f254f9ecc2804f48de
http://resolver.tudelft.nl/uuid:29076394-b8bf-4b5a-9aa7-c05ce368e649
http://resolver.tudelft.nl/uuid:29076394-b8bf-4b5a-9aa7-c05ce368e649
Autor:
Spaenij-Dekking, E.H.A., Kooy-Winkelaar, E.M.C., Nieuwenhuizen, W.F., Drijfhout, J.W., Koning, F.
Publikováno v:
Gut, 9, 53, 1267-1273
Background: It is now generally accepted that coeliac disease (CD) is caused by inflammatory T cell responses to gluten peptides bound to HLA-DQ2 or -DQ8 molecules. There is overwhelming evidence that CD patients can mount T cell responses to peptide
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9872511981c4609e64b4fcb938ddda1f
http://resolver.tudelft.nl/uuid:51b4bd37-5867-4d16-a65e-030e12dd799e
http://resolver.tudelft.nl/uuid:51b4bd37-5867-4d16-a65e-030e12dd799e
Autor:
Dekking, E.H.A.1 e.h.a.dekking@lumc.nl, Van Veelen, P.A.1,2, de Ru, A.1,2, Kooy-Winkelaar, E.M.C.1, Gröneveld, T.3, Nieuwenhuizen, W.F.3,4, Koning, F.1
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. Mar2008, Vol. 47 Issue 2, p339-346. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.