Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"Deibler KD"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deibler KD; New York State Agriculture Experiment Station, Food Science and Technology Department, Cornell University, Geneva, New York 14456, USA., Acree TE, Lavin EH
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 1999 Apr; Vol. 47 (4), pp. 1616-8.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pino, Jorge A.1,2 jpino@iiia.edu.cu
Publikováno v:
Ciencia y Tecnologia de los Alimentos. may-ago2021, Vol. 31 Issue 2, p64-74. 11p.
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Apr-Jun2022, Vol. 60 Issue 2, p253-265. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.