Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Dehydrated Powder"'
Publikováno v:
Proceedings, Vol 53, Iss 1, p 13 (2020)
The aim of this work was to compare different cooking–drying methods to obtain dehydrated baby purees. Flours of quinoa and amaranth (native and germinated) were used to formulate them. Dry powders (DPs) were obtained by lyophilization (LD), convec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ac02a613e6f402a95f604b5319b5779
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings, Vol 53, Iss 13, p 13 (2020)
The aim of this work was to compare different cooking–drying methods to obtain dehydrated baby purees. Flours of quinoa and amaranth (native and germinated) were used to formulate them. Dry powders (DPs) were obtained by lyophilization (LD), convec
Autor:
Narsing Rao G, Sulochanamma G, Satyanarayana A, Prabhakara Rao Pg, Pragati Yadav, Balaswamy K
Tomato (Lycopersicon esculentum L.) is known to be associated with a reduced risk of developing a certain chronic diseases andcancers due to the presence of lycopene, a bioactive carotenoid. Commercially, the vegetable is used in the preparation ofto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8e1985ffc1aefa3dd7dbdee8e981c5b5
https://zenodo.org/record/47680
https://zenodo.org/record/47680
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.