Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Dehrmann, Frieda"'
Autor:
Dehrmann, Frieda Marie.
Cathepsin L, which has been implicated in many tissue degradative pathologies by virtue of its ability to degrade extracellular matrix components, was isolated by a novel, scaled-up protein purification method and purified to homogeneity in the singl
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10413/9777
Publikováno v:
In Food Quality and Preference June 2019 74:59-71
Autor:
Oladokun, Olayide, Tarrega, Amparo, James, Sue, Cowley, Trevor, Dehrmann, Frieda, Smart, Katherine, Cook, David, Hort, Joanne
Publikováno v:
In Food Research International August 2016 86:104-111
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biological Chemistry; Jun1996, Vol. 377 Issue 6, p391-394, 4p
Publikováno v:
Archives of Biochemistry and Biophysics; December 1995, Vol. 324 Issue: 1 p93-98, 6p
Beer flavour stability is a key quality parameter as brewers seek to maintain the quality of their product throughout the supply chain. The electron paramagnetic resonance (EPR) oxidative stability assay is one method that brewers are utilising to op
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::a19f60378a5862a24a57800b3fb7282a