Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Dehn, Stefanie"'
Autor:
Longin, Friedrich, Dehn, Stefanie
Drei Urkornexperten haben 18 Sorten von Dinkel, Emmer und Einkorn auf Backqualität und Aromapotenzial untersucht - und dabei deutliche Unterschiede festgestellt. Der Bäcker sollte sein Augenmerk unbedingt auf die Sortenunterschiede richten, so dass
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9bd8eadee2c332caef96a577a42dad10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ouyang, Jie, Bae, Hanyong, Jordi, Samuel, Dao, Quang Minh, Dossenbach, Sandro, Dehn, Stefanie, Lingnau, Julia B., Kanta De, Chandra, Kraft, Philip, List, Benjamin
Publikováno v:
Angewandte Chemie; Mar2021, Vol. 133 Issue 11, p5728-5735, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Synlett; 2017, Vol. 29 Issue 17, p2298-2300, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schweitzer ‐ Chaput, Bertrand, Sud, Abhishek, Pintér, Áron, Dehn, Stefanie, Schulze, Philipp, Klussmann, Martin
Publikováno v:
Angewandte Chemie; Dec2013, Vol. 125 Issue 50, p13470-13474, 5p
Autor:
Ouyang, Jie, Bae, Hanyong, Jordi, Samuel, Dao, Quang Minh, Dossenbach, Sandro, Dehn, Stefanie, Lingnau, Julia B., Kanta De, Chandra, Kraft, Philip, List, Benjamin
Publikováno v:
Angewandte Chemie International Edition; 3/8/2021, Vol. 60 Issue 11, p1-1, 1p
Autor:
Ouyang, Jie, Bae, Hanyong, Jordi, Samuel, Dao, Quang Minh, Dossenbach, Sandro, Dehn, Stefanie, Lingnau, Julia B., Kanta De, Chandra, Kraft, Philip, List, Benjamin
Publikováno v:
Angewandte Chemie; Mar2021, Vol. 133 Issue 11, p1-1, 1p