Zobrazeno 1 - 10
of 5 361
pro vyhledávání: '"Degree of unsaturation"'
Autor:
Claudia Balderas Arroyo, Maider Greño Ocariz, Oksana Rogova, Mahmoud Al-Majdoub, Inger Björck, Juscelino Tovar, Peter Spégel
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
BackgroundA multifunctional diet (MFD) combining foods and ingredients with proven functional properties, such as fatty fish and fiber-rich foods, among others, was developed and shown to markedly reduce cardiometabolic risk-associated factors.Object
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83f0ecad983944c49a173ddeaba26619
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Rekayasa Mesin, Vol 12, Iss 2, Pp 331-347 (2021)
This study aimed to investigate the effect of the different carbon chain lengths and the degree of unsaturation of six fatty acids as the constituent of vegetable oils. The droplet combustion was carried out at an ambient temperature and atmospheric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63799671f6f0429abc3b43684536a35c
Publikováno v:
Membranes, Vol 12, Iss 5, p 455 (2022)
α-crystallin-membrane association increases with age and cataracts, with the primary association site of α-crystallin being phospholipids. However, it is unclear if phospholipids’ acyl chain length and degree of unsaturation influence α-crystall
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c10ca14532a04f899c285cd0f3efb35d
Autor:
Mengli Wang, Lexuan Gao, Gengyun Li, Chengchuan Zhou, Jinjing Jian, Zhen Xing, Yuguo Wang, Wenju Zhang, Zhiping Song, Yonghong Hu, Ji Yang
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2021)
Seed oils are of great economic importance both for human consumption and industrial applications. The nutritional quality and industrial value of seed oils are mostly determined by their fatty acid profiles, especially the relative proportions of un
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c05c3dd9a49441709c618ffe24f07dc3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.