Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Degenhardt, Andreas"'
Publikováno v:
Journal of Wound Care; Nov2024, Vol. 33 Issue 11, p824-832, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2006 563(1):353-364
Publikováno v:
In Developments in Food Science 2006 43:379-382
Application of high-speed countercurrent chromatography to the large-scale isolation of anthocyanins
Autor:
Schwarz, Michael, Hillebrand, Silke, Habben, Saskia, Degenhardt, Andreas, Winterhalter, Peter
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal 2003 14(3):179-189
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Degenhardt, Andreas Georg
Die vorliegende Dissertation beschreibt die molekularen Ursachen für die Bitterkeit von Chicorée und erhitzter Avocado. Nach der Identifizierung von Guaiansesquiterpenlactonen in Chicorée-Salatblättern und C17-21-Oxylipinen in erhitzter Avocadopu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______518::37bef5642d8a25598928cf8bb726ff8b
https://mediatum.ub.tum.de/doc/1083704/document.pdf
https://mediatum.ub.tum.de/doc/1083704/document.pdf
Autor:
Degenhardt, Andreas1 (AUTHOR), Winterhalter, Peter1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. 6/15/2001, Vol. 24 Issue 11/12, p1745-1764. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suess, Barbara, Festring, Daniel, Brockhoff, Anne, Degenhardt, Andreas, Billmayer, Silvia, Meyerhof, Wolfgang, Hofmann, Thomas
Publikováno v:
In Flavour Science 2014:289-293