Zobrazeno 1 - 10
of 145
pro vyhledávání: '"Defernez, M."'
Publikováno v:
In Trends in Analytical Chemistry May 2014 57:147-158
Autor:
Mandalari, G., Adel-Patient, K., Barkholt, V., Baro, C., Bennett, L., Bublin, M., Gaier, S., Graser, G., Ladics, G.S., Mierzejewska, D., Vassilopoulou, E., Vissers, Y.M., Zuidmeer, L., Rigby, N.M., Salt, L.J., Defernez, M., Mulholland, F., Mackie, A.R., Wickham, M.S.J., Mills, E.N.C.
Publikováno v:
In Regulatory Toxicology and Pharmacology 2009 55(3):372-381
Publikováno v:
In Food Quality and Preference 2007 18(6):825-833
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 83(2):167-172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In MethodsX 2023 10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Electromyography and Kinesiology 2003 13(2):197-207
Background Precautionary labeling is used to warn consumers of the presence of unintended allergens, but the lack of agreed allergen thresholds can result in confusion and risk taking by patients with food allergy. The lack of data on threshold doses
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::4b716f47feac37f26cab2182f42305e3
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3003849
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3003849
Autor:
Mandalari, G., Adel-Patient, K., Barkholt, V., Baro, C., Bennett, L., Bublin, M., Gaier, S., Graser, G., Ladics, G.S., Mierzejewska, D., Vassilopoulou, E., Vissers, Y.M., Zuidmeer, L., Rigby, N.M., Salt, L.J., Defernez, M., Mulholland, F., Mackie, A.R., Wickham, M.S.J., Mills, E.N.C.
Publikováno v:
Regulatory Toxicology and Pharmacology, 55(3), 372-381
Regulatory Toxicology and Pharmacology 55 (2009) 3
Regulatory Toxicology and Pharmacology 55 (2009) 3
Initially the resistance to digestion of two cow's milk allergens, beta-casein, and beta-lactoglobulin (beta-Lg), was compared using a "high-protease assay" and a "low-protease assay" in a single laboratory. The low-protease assay represents an alter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cd364e91341054b162dd2e16351e3cb0
https://research.wur.nl/en/publications/in-vitro-digestibility-of-b-casein-and-b-lactoglobulin-under-simu
https://research.wur.nl/en/publications/in-vitro-digestibility-of-b-casein-and-b-lactoglobulin-under-simu