Zobrazeno 1 - 10
of 978
pro vyhledávání: '"Deeth HC"'
Autor:
Mehta BM; Dairy Chemistry Dept, SMC College of Dairy Science, Anand Agricultural Univ, Anand-388110, Gujarat, India., Deeth HC; School of Agriculture and Food Sciences, The Univ. of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2016 Jan; Vol. 15 (1), pp. 206-218. Date of Electronic Publication: 2015 Nov 13.
Autor:
Ivers, Colton1 (AUTHOR), Kaya, Eda C.1 (AUTHOR), Yucel, Umut1 (AUTHOR), Boyle, Dan2 (AUTHOR), Trinetta, Valentina1 (AUTHOR) vtrinetta@ksu.edu
Publikováno v:
BMC Microbiology. 10/3/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-8. 8p.
Autor:
Xingya, Zhao1,2,3 (AUTHOR), Xiaoping, Fu1,3,4 (AUTHOR), Jie, Zhen1,2,4 (AUTHOR), Jun, Yang1,4 (AUTHOR), Hongchen, Zheng1,2,3,4 (AUTHOR) zheng_hc@tib.cas.cn, Wenqin, Bai1,3,4 (AUTHOR) baiwq@tib.cas.cn, Hui, Song1,2,3,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Microbial Cell Factories. 8/9/2024, Vol. 23 Issue 1, p1-15. 15p.
Autor:
Sun, Shi-Yu1 (AUTHOR), Yin, Xi1 (AUTHOR), Ma, Jun-Yi1 (AUTHOR), Wang, Xue-Long2 (AUTHOR), Xu, Xue-Mei1 (AUTHOR), Wu, Jing-Ni1 (AUTHOR), Zhang, Cheng-Wei2 (AUTHOR), Lu, Ying3 (AUTHOR), Liu, Tong1 (AUTHOR), Zhang, Li4 (AUTHOR), Kang, Pei-Pei5 (AUTHOR) 15851269958@163.com, Wu, Bin1 (AUTHOR) bwu@ntu.edu.cn, Zhou, Guo-Kun1 (AUTHOR) gkzhountu@163.com
Publikováno v:
Molecular Pain. 8/5/2024, p1-21. 21p.
Autor:
Lin L; Massey Institute of Food Science and Technology, Massey University, North Shore, Auckland 0745, New Zealand. Electronic address: L.Lin@massey.ac.nz., Wong M; Massey Institute of Food Science and Technology, Massey University, North Shore, Auckland 0745, New Zealand. Electronic address: M.Wong@massey.ac.nz., Deeth HC; School of Agriculture and Food Sciences, The University of Queensland, St Lucia, Queensland 4072, Australia. Electronic address: h.deeth@uq.edu.au., Oh HE; Massey Institute of Food Science and Technology, Massey University, North Shore, Auckland 0745, New Zealand. Electronic address: H.E.Fraser@massey.ac.nz.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2018 Apr 15; Vol. 245, pp. 97-103. Date of Electronic Publication: 2017 Oct 17.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.