Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Deeth, H C"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Haque, E, Bhandari, B R, Gidley, M J, Deeth, H C, Møller, S M & Whittaker, A K 2010, ' Protein conformational modifications and kinetics of water-protein interactions in milk protein concentrate powder upon ageing: Effect on solubility ', Journal of Agricultural and Food Chemistry, no. 58, pp. 7748-7755 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::98a6570aa50916fbb84f032db7b02dc0
https://pure.au.dk/portal/da/publications/protein-conformational-modifications-and-kinetics-of-waterprotein-interactions-in-milk-protein-concentrate-powder-upon-ageing-effect-on-solubility(fd333730-8362-11df-a7a3-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/protein-conformational-modifications-and-kinetics-of-waterprotein-interactions-in-milk-protein-concentrate-powder-upon-ageing-effect-on-solubility(fd333730-8362-11df-a7a3-000ea68e967b).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advanced Dairy Chemistry Volume 2 Lipids; 2006, p481-556, 76p