Zobrazeno 1 - 10
of 4 914
pro vyhledávání: '"Dedola A."'
Reactions in solution require "contact" between the reagents. We can predict the rate at which reagents come into "contact" (at least in dilute conditions), but if the initial collision does not lead to reaction, what happens then? The collision rate
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2407.19319
Autor:
Dedola, Alessio Silvio1 (AUTHOR) adedola@agrisricerca.it, Caredda, Marco1 (AUTHOR) mcaredda@agrisricerca.it, Addis, Margherita1 (AUTHOR) gialai@agrisricerca.it, Lai, Giacomo1 (AUTHOR) mfiori@agrisricerca.it, Fiori, Myriam1 (AUTHOR) mpes@agrisricerca.it, Pes, Massimo1 (AUTHOR), Mara, Andrea2 (AUTHOR) amara@uniss.it, Sanna, Gavino2 (AUTHOR) maddis@agrisricerca.it
Publikováno v:
Separations (2297-8739). Sep2024, Vol. 11 Issue 9, p265. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giuseppe Esposito, Arianna Meletiadis, Simona Sciuto, Marino Prearo, Flavio Gagliardi, Ilaria Corrias, Angela Pira, Alessandro Dondo, Paolo Briguglio, Claudio Ghittino, Daniele Dedola, Elena Bozzetta, Pier Luigi Acutis, Paolo Pastorino, Silvia Colussi
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Parthenogenesis, or virgin birth, describes a mode of reproduction where an egg develops into an offspring without fertilization, and is observed across various vertebrate taxa, excluding mammals. Obligate parthenogenesis, found in around 10
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53df281c81304b26a22f102d753c02fa
Autor:
Giacomo Lai, Margherita Addis, Marco Caredda, Myriam Fiori, Alessio Silvio Dedola, Stefano Furesi, Massimo Pes
Publikováno v:
Dairy, Vol 5, Iss 1, Pp 134-152 (2024)
The aim of this work was develop a technological process for the manufacturing of an ice cream from sheep milk, enriched with both functional ingredients and probiotic bacteria. The studied process involved the use of an enriched milk (EM) obtained b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40c754772f534e9eaa0362e7c6867280
Autor:
Michela Toppano
Publikováno v:
Strenae, Vol 5 (2013)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/020050b5c0cd4c9696aabdf9395b5d47
Autor:
Sibono, Leonardo, Manis, Cristina, Zucca, Francesca, Atzori, Luigi, Errico, Massimiliano, Tronci, Stefania, Casula, Mattia, Dedola, Alessio, Pes, Massimo, Caboni, Pierluigi, Grosso, Massimiliano
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2024 456
Autor:
Alessio Silvio Dedola, Marco Caredda, Margherita Addis, Giacomo Lai, Myriam Fiori, Massimo Pes, Andrea Mara, Gavino Sanna
Publikováno v:
Separations, Vol 11, Iss 9, p 265 (2024)
Although PDO Pecorino Sardo is one of the oldest traditional cheeses of Sardinia, Italy, data on its nutritional properties and food safety are lacking. In particular, significant amounts of lactose and galactose may be a health concern for consumers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61a283a8d1e44f9f8b685579aada5153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.