Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Decourcelle, Nicolas"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Léonard-Akkari, Lucie, Guégan, Stéphanie, Courand, Fabienne, Couvert, Olivier, Lepage, Jean-François, Rondeau-Mouro, Corinne, Desriac, Noémie, Mathot, Anne-Gabrielle, Leguérinel, Ivan, Coroller, Louis, Decourcelle, Nicolas
Publikováno v:
In Food Research International July 2018 109:288-297
Publikováno v:
In Food Research International 2010 43(8):2155-2160
Autor:
Salles, Christian, Phan, Van Anh, Yven, Claude, Chabanet, Claire, Reparet, Jean-Michel, Le Quéré, Jean-Luc, Lubbers, Samuel, Decourcelle, Nicolas, Guichard, Elisabeth
Publikováno v:
In Developments in Food Science 2006 43:385-390
Autor:
Decourcelle, Nicolas, Lubbers, Samuel *, Vallet, Nadine, Rondeau, Pascale, Guichard, Elisabeth
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2004 14(9):783-789
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guérard, Fabienne, Decourcelle, Nicolas, Sabourin, Claire, Floch-Laizet, Corinne, Le Grel, Laurent, Le Floc'H, Pascal, Gourlay, Florence, Le Delezir, Ronan, Jaouen, Pascal, Bourseau, Patrick
Publikováno v:
Journal des Sciences Halieutique et Aquatique
Journal des Sciences Halieutique et Aquatique, Océanraise, 2010, 2, pp.21-27
Journal des Sciences Halieutique et Aquatique, 2010, 2, pp.21-27
Journal des Sciences Halieutique et Aquatique, Océanraise, 2010, 2, pp.21-27
Journal des Sciences Halieutique et Aquatique, 2010, 2, pp.21-27
Remerciements à l'éditeur pour son accord de diffusion. L'article original est aussi accessible sur le site de l'éditeur à l'adresse : http://www.halieutique.org/23201b.html; International audience; In a global context of marine biological resour
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f8440ff570b86c281aa4f513dec13bcd
https://hal.univ-brest.fr/hal-00636874/file/Guerard_et_al_2010_J_Sci_Hal_Aquat.pdf
https://hal.univ-brest.fr/hal-00636874/file/Guerard_et_al_2010_J_Sci_Hal_Aquat.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lubbers S; Unité Mixte de Recherche sur les Arômes ENESAD-INRA, 17 rue de Sully, F-21065 Dijon Cedex, France. s.lubbers@enesad.fr, Decourcelle N, Vallet N, Guichard E
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2004 May 19; Vol. 52 (10), pp. 3077-82.
Autor:
Lubbers S; Unité Mixte de Recherche sur les Arômes ENESAD-INRA, Etablissement National d'Enseignement Supérieur Agronomique de Dijon, 21 Boulevard Docteur Petitjean, F-21000 Dijon, France. s.lubbers@enesad.fr, Decourcelle N
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2004 Mar 10; Vol. 52 (5), pp. 1277-80.