Zobrazeno 1 - 10
of 290
pro vyhledávání: '"Debeaufort F"'
Autor:
Rocca-Smith, J.R., Chau, N., Champion, D., Brachais, C.-H., Marcuzzo, E., Sensidoni, A., Piasente, F., Karbowiak, T., Debeaufort, F.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2017 236:109-119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Through FORTHEM’s latest project, FIT FORTHEM, standing for Fostering Institutional Transformation of R&I Policies in European Universities, launched in 2021, the Alliance has made clear its willingness to put an even greater emphasis on the intern
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::a401bba95b584258b6872f2e6eee8f61
http://hdl.handle.net/10447/540940
http://hdl.handle.net/10447/540940
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2012 132(4):1671-1678
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 90(4):548-558
Autor:
Sai-Ut, S., Suthiluk, P., Wirongrong Tongdeesoontorn, Rawdkuen, S., Kaewprachu, P., Karbowiak, T., Debeaufort, F., Degraeve, P.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Among variety of intelligent food packaging, pH indicator packaging is becoming more popular, which can be made from synthetic and natural compounds. The search for natural pH indicator dyes that can be used in intelligent food packaging systems has
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a1bad5ee441f838dfc7ada28fc096493
https://institut-agro-dijon.hal.science/hal-04023022
https://institut-agro-dijon.hal.science/hal-04023022
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Membrane Science 2008 325(1):277-283