Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Debaryomyces prosopidis"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2314 (2023)
Kombucha is a popular sparkling sugared tea, fermented by a symbiotic culture of acetic acid bacteria (AAB) and yeast. The demand for kombucha continues to increase worldwide, mainly due to its perceived health benefits and appealing sensory properti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0772e1b7c5647c198a9f993a97ac1fe
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 12; Pages: 2314
Kombucha is a popular sparkling sugared tea, fermented by a symbiotic culture of acetic acid bacteria (AAB) and yeast. The demand for kombucha continues to increase worldwide, mainly due to its perceived health benefits and appealing sensory properti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.