Zobrazeno 1 - 10
of 4 997
pro vyhledávání: '"Deamidation"'
Autor:
David Hoffmann, Joschka Bauer, Markus Kossner, Andrew Henry, Anne R. Karow-Zwick, Giuseppe Licari
Publikováno v:
mAbs, Vol 16, Iss 1 (2024)
ABSTRACTAsparagine (Asn) deamidation and aspartic acid (Asp) isomerization are common degradation pathways that affect the stability of therapeutic antibodies. These modifications can pose a significant challenge in the development of biopharmaceutic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c09ebb50b6e4afeb85adac939a9278e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antibodies, Vol 13, Iss 3, p 74 (2024)
Therapeutic antibodies such as monoclonal antibodies (mAbs), bispecific and multispecific antibodies are pivotal in therapeutic protein development and have transformed disease treatments across various therapeutic areas. The integrity of therapeutic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4b0b1d07191486f856ce175636d0cd9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
In celiac disease, intestinal transglutaminase (TG2) produces immunogenic peptides by deamidation of gluten proteins. These products drive the celiac immune response. We have previously identified an interaction between gliadin and a food additive, E
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5501645b21b64ffa9d046bcb9cb49e50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manvi Hasija, Jian Ma, Bing Li, Nausheen Rahman, Kirsten A. Strahlendorf, Salvador Fernando Ausar
Publikováno v:
Vaccines, Vol 12, Iss 7, p 733 (2024)
Deamidation is a post-translational chemical modification that occurs within proteins and can be influenced by many factors, including temperature and pH. In vaccines, deamidation is considered undesirable as it may lead to changes in structure, func
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad40f59bafd74c3e87ca852d5f6ccd12