Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"DeWitt CAM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roy PK; Department of Seafood Science and Technology, Institute of Marine Industry, Gyeongsang National University, Tongyeong, Republic of Korea., Roy A; Department of Seafood Science and Technology, Institute of Marine Industry, Gyeongsang National University, Tongyeong, Republic of Korea., Jeon EB; Department of Seafood Science and Technology, Institute of Marine Industry, Gyeongsang National University, Tongyeong, Republic of Korea., DeWitt CAM; OSU Seafood Lab, Oregon State University, Astoria, Oregon, USA., Park JW; OSU Seafood Lab, Oregon State University, Astoria, Oregon, USA., Park SY; Department of Seafood Science and Technology, Institute of Marine Industry, Gyeongsang National University, Tongyeong, Republic of Korea.; OSU Seafood Lab, Oregon State University, Astoria, Oregon, USA.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2024 Jul; Vol. 23 (4), pp. e13410.
Autor:
DeWitt CAM; Coastal Oregon Marine Experiment Station, Seafood Research and Education Center, Oregon State University, Astoria, OR, USA., Nelson KA; Coastal Oregon Marine Experiment Station, Seafood Research and Education Center, Oregon State University, Astoria, OR, USA., Kim HJ; Coastal Oregon Marine Experiment Station, Seafood Research and Education Center, Oregon State University, Astoria, OR, USA., Kingsley DH; USDA ARS ERRC Residue Chemistry and Predictive Microbiology Research Unit, J.W.W. Baker Center Delaware State University, Dover, DE 19901, USA. Electronic address: David.Kingsley@usda.gov.
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2024 Jan 02; Vol. 408, pp. 110438. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 06.