Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"De Vin, Filip"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Edwards-Faret, Gabriela1,2,3 (AUTHOR), de Vin, Filip1,2 (AUTHOR), Slezak, Michal1,2 (AUTHOR), Gollenbeck, Lennart3 (AUTHOR), Karaman, Ruçhan4,5 (AUTHOR), Shinmyo, Yohei6 (AUTHOR), Batiuk, Mykhailo Y.1,2 (AUTHOR), Pando, Carmen Menacho1,2 (AUTHOR), Urschitz, Johann7 (AUTHOR), Rincon, Melvin Y.1,2 (AUTHOR), Moisyadi, Stefan7 (AUTHOR), Schnütgen, Frank8,9,10 (AUTHOR), Kawasaki, Hiroshi6 (AUTHOR), Schmucker, Dietmar1,2,3,11 (AUTHOR) dslab@uni-bonn.de, Holt, Matthew G.1,2,11,12 (AUTHOR) mholt@i3S.up.pt
Publikováno v:
Neuroscience. Sep2023, Vol. 528, p140-141. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Vin, Filip, De Vuyst, Luc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3848::6b2198a28499b739256c9622215abbac
https://biblio.vub.ac.be/vubir/bacterialanimalyeast-polysaccharides-215-exopolysaccharides-from-lactic-acid-bacteria(4f544dfb-db7d-4c9d-8d6b-33ed45ad6351).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/bacterialanimalyeast-polysaccharides-215-exopolysaccharides-from-lactic-acid-bacteria(4f544dfb-db7d-4c9d-8d6b-33ed45ad6351).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3848::181b4af37d795a73f1d47626f93fd8b5
https://biblio.vub.ac.be/vubir/modelling-the-influence-of-the-ph-and-temperature-on-the-bacterial-growth-and-exopolysaccharide-production-of-streptococcus-thermophilus-st111-development-of-a-new-complex-medium-suitable-for-fermentation-analysis-of-the-epsproducing-strain-s-thermophilus-eu02(7a54f3ff-12b8-46ab-8972-10ffe283d45a).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/modelling-the-influence-of-the-ph-and-temperature-on-the-bacterial-growth-and-exopolysaccharide-production-of-streptococcus-thermophilus-st111-development-of-a-new-complex-medium-suitable-for-fermentation-analysis-of-the-epsproducing-strain-s-thermophilus-eu02(7a54f3ff-12b8-46ab-8972-10ffe283d45a).html
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3848::cae9e658d433854a7c6651130d527435
https://biblio.vub.ac.be/vubir/galactosepositive-streptococcus-thermophilus-strains-contain-mutations-not-only-in-het-galk-promoter-but-also-in-het-galkte-coding-region(12830fed-cf29-4b6c-8591-e447edc8d233).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/galactosepositive-streptococcus-thermophilus-strains-contain-mutations-not-only-in-het-galk-promoter-but-also-in-het-galkte-coding-region(12830fed-cf29-4b6c-8591-e447edc8d233).html