Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"De Saint Vincent S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Poggiogalle, E., Salles, J., Giraudet, C., Rigaudière, J.P., De Saint-Vincent, S., Capel, F., Lebacquer, O., Walrand, S., Yves, B., Guillet, C.
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme May 2023 37(2) Supplement 2:e72-e73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Poggiogalle, E., Carayon, A., Salles, J., Giraudet, C., Rigaudière, J.-P., de Saint-Vincent, S., Sanchez, P., LeBacquer, O., Capel, F., Walrand, S., Boirie, Y., Guillet, C.
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme March 2019 33(1):70-71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Corral-Jara KF; Unité de Nutrition Humaine (UNH), Université Clermont Auvergne, Institut National de Recherche pour L'agriculture, L'alimentation et L'environnement (INRAE), Faculté de Médecine, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Cantini L; Computational Systems Biology Team, Institut de Biologie de l'Ecole Normale Supérieure, CNRS, INSERM, Ecole Normale Supérieure, Université PSL, 75005 Paris, France., Poupin N; Toxalim (Research Centre in Food Toxicology), Université de Toulouse, INRAE, ENVT, INP-Purpan, UPS, 31027 Toulouse, France., Ye T; GenomEast Platform, Institut de Génétique et de Biologie Moléculaire et Cellulaire (IGBMC), 1 rue Laurent Fries/BP 10142/, 67404 Illkirch, France., Rigaudière JP; Unité de Nutrition Humaine (UNH), Université Clermont Auvergne, Institut National de Recherche pour L'agriculture, L'alimentation et L'environnement (INRAE), Faculté de Médecine, F-63000 Clermont-Ferrand, France., De Saint Vincent S; Unité de Nutrition Humaine (UNH), Université Clermont Auvergne, Institut National de Recherche pour L'agriculture, L'alimentation et L'environnement (INRAE), Faculté de Médecine, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Pinel A; Unité de Nutrition Humaine (UNH), Université Clermont Auvergne, Institut National de Recherche pour L'agriculture, L'alimentation et L'environnement (INRAE), Faculté de Médecine, F-63000 Clermont-Ferrand, France., Morio B; CarMeN Laboratory, INSERM U1060, INRAE U1397, Université Lyon 1, 69310 Pierre Bénite, France., Capel F; Unité de Nutrition Humaine (UNH), Université Clermont Auvergne, Institut National de Recherche pour L'agriculture, L'alimentation et L'environnement (INRAE), Faculté de Médecine, F-63000 Clermont-Ferrand, France.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2020 Dec 17; Vol. 12 (12). Date of Electronic Publication: 2020 Dec 17.