Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"De Neve M"'
Autor:
De Neve, M.1 (AUTHOR), Sioen, I.1 (AUTHOR) Isabelle.Sioen@ugent.be, Boon, P.E.2 (AUTHOR), Arganini, C.3 (AUTHOR), Moschandreas, J.4 (AUTHOR), Ruprich, J.5 (AUTHOR), Lafay, L.6 (AUTHOR), Amiano, P.7 (AUTHOR), Arcella, D.8 (AUTHOR), Azpiri, M.7 (AUTHOR), Busk, L.9 (AUTHOR), Christensen, T.10 (AUTHOR), D'addezio, L.3 (AUTHOR), Fabiansson, S.8 (AUTHOR), Hilbig, A.11 (AUTHOR), Hirvonen, T.12 (AUTHOR), Kersting, M.11 (AUTHOR), Koulouridaki, S.4 (AUTHOR), Liukkonen, K.-H.12 (AUTHOR), Oltarzewski, M.13 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Dec2010, Vol. 27 Issue 12, p1639-1651. 13p. 1 Diagram, 5 Charts.
Autor:
Boon, P.E., Sioen, I., van der Voet, H., Huybrechts, I., De Neve, M., Amiano, P., Azpiri, M., Busk, L., Christensen, T., Hilbig, A., Hirvonen, T., Koulouridaki, S., Lafay, L., Liukkonen, K.H., Moschandreas, J., Papoutsou, S., Ribas-Barba, L., Ruprich, J., Serra-Majem, L., Tornaritis, M., Turrini, A., Urtizberea, M., Verger, E., Westerlund, A., Kersting, M., de Henauw, S., van Klaveren, J.D.
Long-term dietary exposure to lead in children aged 1 up to 14 years living in 12 different European countries was estimated using daily food consumption patterns and mean lead concentrations in various food commodities. Food consumption data were al
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::674d77e3e3a2a436d8be28bc3032b45f
https://research.wur.nl/en/publications/long-term-dietary-exposure-to-lead-in-young-children-living-in-di
https://research.wur.nl/en/publications/long-term-dietary-exposure-to-lead-in-young-children-living-in-di
Autor:
de Block, F., de Rijcke, P., Verbraeken, C., Jacobs, H., Goethals, L., de Neve, M., Driessens, Marc
Publikováno v:
European journal of physical medecine and rehabilitation
Publikováno v:
Acta physiotherapuetica
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2097::a41706b7a0ed309a04d308ad5e6e6226
https://hdl.handle.net/10067/125590151162165141
https://hdl.handle.net/10067/125590151162165141
Autor:
de Wilde, C., de Neve, M., De Rycke, R., Bruyns, A.M., De Jaeger, G., Van Montagu, Marc, Depicker, A., Engler, Gilbert
Publikováno v:
Mededelingen Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen
Mededelingen Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen, 1995, 60 (4a), pp.2107-2108
Mededelingen Faculteit Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen, 1995, 60 (4a), pp.2107-2108
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::996a7da44835943059991103b81775bf
https://hal.inrae.fr/hal-02711760
https://hal.inrae.fr/hal-02711760
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.