Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"De Lamballerie-Anton M"'
Autor:
Chapleau, N., de Lamballerie-Anton, M. ∗
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2003 17(3):273-280
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2003 36(6):625-631
Publikováno v:
In Progress in Biotechnology 2002 19:541-544
Publikováno v:
In Progress in Biotechnology 2002 19:55-62
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2001 2(1):9-21
Publikováno v:
Food Colloids 2000. Fundamentals of formulation
Food Colloids 2000. Fundamentals of formulation, Apr 2000, Postdam, Netherlands. 1 p., 2000
Food Colloids 2000. Fundamentals of formulation, Apr 2000, Postdam, Netherlands. 1 p., 2000
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::faa86aabf0b39755536bf7166637034a
https://hal.inrae.fr/hal-02840311
https://hal.inrae.fr/hal-02840311
Publikováno v:
Symposium Volailles 1993
Symposium Volailles 1993, Oct 1993, Tours, France
Symposium Volailles 1993, Oct 1993, Tours, France
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b18475b4ff86828eb54e03f271f46f0c
https://hal.inrae.fr/hal-02779233
https://hal.inrae.fr/hal-02779233
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.