Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"De La Cruz Porta"'
Autor:
Camayo-Lapa, Becquer Frauberth, Flores Ledesma Katia Ninozca, Landa-Guadalupe, Liz Evelyn, Quispe-Solano, Miguel Angel, De La Cruz Porta, Erika Amelia, López Bulnes Jorge Luis, Carlos Francisco Cabrera Carranza, Agueda Saturnina Choque Mandamiento
Publikováno v:
Neutrosophic Sets and Systems, Vol 62, Pp 28-35 (2023)
This paper aims to investigate whether social skills are a factor related to emotion management since inadequate emotion management is causing mental illnesses in this century, such as stress and depression. The objective was to determine the relatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a10987056f649feb07d3900a02b036c
Autor:
Franklin Ore Areche, Denis Dante Corilla Flores, Miguel Angel Quispe-Solano, Gulzar Ahmad Nayik, Erika Amelia De La Cruz-Porta, Alfonso Ruiz Rodríguez, Almer Ventura Roman, Ruth Chweya
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 2023:1-12
The theme of the presented study is to create a compote that is functional, inexpensive in cost, free of preservatives, and will have long shelf life, as well as to assess its rheological, sensory, and physicochemical properties. The objective was to
Autor:
Quispe Solano, Miguel Angel1 quispe_miguelangel@hotmail.com, De La Cruz-Porta, Erika Amelia2, Camayo Lapa, Becquer Frauberth2, Manyari Cervantes, Galia Mavel3, Huamán De La Cruz, Alex Rubén4, Corilla Flores, Denis Dante5
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Jul-Sep2022, Vol. 21 Issue 3, p293-304. 12p.
Autor:
Becquer Camayo-Lapa, Miguel Quispe-Solano, Erika De La Cruz-Porta, Galia Manyari-Cervantes, Clara Espinoza-Silva, Alex Huamán-De La Cruz
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria, Vol 11, Iss 2 (2020)
La investigación tuvo por objetivo elaborar una compota de zapallo para infantes, funcional, de bajo costo, sin conservantes y de considerable tiempo de vida útil. Fue evaluado el efecto de la incorporación de goma xantana (GX) a tres concentracio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cf0285c8bff43f4bef4d0ab1eff07cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Camayo-Lapa, Becquer Frauberth, Quispe-Solano, Miguel Ángel, De La Cruz-Porta, Erika Amelia, Asto-Hinojoza, Roberto Cesar
Publikováno v:
Caspian Journal of Environmental Sciences; Jul2023, Vol. 21 Issue 3, p509-516, 8p
Autor:
Alex R. Huamán-De La Cruz, Clara Raquel Espinoza-Silva, Bécquer Frauberth Camayo-Lapa, Galia Mavel Manyari-Cervantes, Erika Amelia De La Cruz-Porta, Miguel Ángel Quispe-Solano
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria; Vol. 11 No. 2 (2020): Abril-Junio; 203-212
Scientia Agropecuaria; Vol. 11 Núm. 2 (2020): Abril-Junio; 203-212
Revistas Universidad Nacional de Trujillo
Universidad Nacional de Trujillo
instacron:UNITRU
Scientia Agropecuaria; Vol. 11 Núm. 2 (2020): Abril-Junio; 203-212
Revistas Universidad Nacional de Trujillo
Universidad Nacional de Trujillo
instacron:UNITRU
The research aimed to develop a children's pumpkin compote, functional, inexpensive, preservative-free and of considerable shelf life. The effect of incorporating xanthan gum (XG) was evaluated at three concentrations (0.10%, 0.15% and 0.20%) on its
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.