Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"De Greyt, Wim"'
Autor:
Silva, Simone M., Sampaio, Klicia A., Ceriani, Roberta, Verhé, Roland, Stevens, Christian, De Greyt, Wim, Meirelles, Antonio J.A.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering October 2013 118(4):341-349
Autor:
De Clercq, Nathalie, Moens, Kim, Depypere, Frédéric, Vila Ayala, José, Calliauw, Gijs, De Greyt, Wim, Dewettinck, Koen
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering July 2012 111(2):412-419
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 17, Iss 4, Pp 227-231 (2010)
Crude fish oil is an important ingredient in fish feed for fish farming; it can be used as functional food or neutraceutical (cod liver oil, EPA/DHA concentrates) or incorporated in healthy foods after refining. Major components of fish oil have posi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e14db21c3744a8db340861cd4ca8634
Autor:
Maes Jeroen, Vila Ayala José, De Meulenaer Bruno, Verhé Roland, Gibon Véronique, De Greyt Wim
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 17, Iss 2, Pp 81-85 (2010)
Fish oils are rich in nutritionally valuable omega-3 components, mainly eicosapentaenoic (EPA) and docosahexaenoic (DHA) fatty acids. Unfortunately, they could also be contaminated with a series of toxic pollutants like PCDD/Fs and PCBs. This article
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63e8e4baaa524e30a026804a0a6162ac
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 16, Iss 4-5-6, Pp 193-200 (2009)
Palm oil is rich in minor components that impart unique nutritional properties and need to be preserved. In this context, refining technologies have been improved, with the dual temperature deodorizer, the double condensing unit and the ice condensin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c2876f222ee4357a8b7aa2a3b02a796
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 5-6, Pp 378-384 (2005)
As a result of the general concern for food safety, the removal of minor contaminants (PAH, pesticides, dioxins, PCB’s…) from oils and fats has the be examined in detail. Also, in recent years a lot of attention has been given to the lowering of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97db43a6b33b4d6f814537ecafb18d41
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2000 Jan 01. 44(2), 61-67.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48506953
Autor:
De Greyt, Wim F.J.1
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Oct2012, Vol. 114 Issue 10, p1126-1139. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.