Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"De Giulio B."'
Autor:
Cozzolino, R. *, Malorni, L., Martignetti, A., Picariello, G., Siano, F., Forte, G., De Giulio, B.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2021 101
Autor:
Cozzolino, R., De Giulio, B., Pellicano, M.P., Pace, B., Capotorto, I., Martignetti, A., D'Agresti, M., Laurino, C., Cefola, M.
Publikováno v:
In LWT February 2021 137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cefola, M., Capotorto, I., Lippolis, V., Cervellieri, S., Damascelli, A., Cozzolino, R., De Giulio, B., Pace, B.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science; 2023, Vol. 37 Issue 1, p67-73, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giacco R, De Giulio B
Publikováno v:
Nutrizione Umana, pp. 245–257. Napoli: Idelson-Gnocchi, 2017
info:cnr-pdr/source/autori:Giacco R; De Giulio B/titolo:Giacco R, De Giulio B (2017). Metabolismo glicidico. In: Rivellese; Annuzzi;Capaldo; Vaccaro; Riccardi. Nutrizione Umana. p. 245-257, Napoli:Idelson-Gnocchi, ISBN: 978-88-7947-649-2/titolo_volume:Nutrizione Umana/curatori_volume:/editore: /anno:2017
info:cnr-pdr/source/autori:Giacco R; De Giulio B/titolo:Giacco R, De Giulio B (2017). Metabolismo glicidico. In: Rivellese; Annuzzi;Capaldo; Vaccaro; Riccardi. Nutrizione Umana. p. 245-257, Napoli:Idelson-Gnocchi, ISBN: 978-88-7947-649-2/titolo_volume:Nutrizione Umana/curatori_volume:/editore: /anno:2017
I carboidrati o glicidi hanno un'importanza metabolica fondamentale nell'uomo; infatti, essi costituiscono la sorgente primaria da cui le cellule ricavano l'energia indispensabile per lo svolgimento delle diverse funzioni biologiche. Pur rappresentan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::b7a304dabcabbdbe5079fef276fc888f
http://www.cnr.it/prodotto/i/389666
http://www.cnr.it/prodotto/i/389666