Zobrazeno 1 - 10
of 242
pro vyhledávání: '"De Filippo, Carlotta"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tortora, Katia, Vitali, Francesco, De Filippo, Carlotta, Caderni, Giovanna, Giovannelli, Lisa *
Publikováno v:
In Toxicology Letters 15 May 2020 324:12-19
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alibrandi, Pasquale, Cardinale, Massimiliano, Rahman, MD Mahafizur, Strati, Francesco, Ciná, Paolo, de Viana, Marta L., Giamminola, Eugenia M., Gallo, Giuseppe, Schnell, Sylvia, De Filippo, Carlotta, Ciaccio, Mirella, Puglia, Anna Maria
Publikováno v:
Plant and Soil, 2018 Jan 01. 422(1/2), 81-99.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26651040
Autor:
Luceri, Cristina, De Filippo, Carlotta, Giovannelli, Lisa, Blangiardo, Marta, Cavalieri, Duccio, Aglietti, Filippo, Pampaloni, Monica, Andreuccetti, Daniele, Pieri, Lapo, Bambi, Franco, Biggeri, Annibale, Dolara, Piero
Publikováno v:
Radiation Research, 2005 Sep 01. 164(3), 277-285.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3581477
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rizzetto, Lisa, Ifrim, Daniela C., Moretti, Silvia, Tocci, Noemi, Cheng, Shih-Chin, Quintin, Jessica, Renga, Giorgia, Oikonomou, Vasilis, De Filippo, Carlotta, Weil, Tobias, Blok, Bastiaan A., Lenucci, Marcello S. **, Santos, Manuel A.S., Romani, Luigina, Netea, Mihai G., Cavalieri, Duccio
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 8 April 2016 291(15):7961-7972
Autor:
Vitali, Francesco, Zinno, Paola, Schifano, Emily, Gori, Agnese, Costa, Ana, De Filippo, Carlotta, Koroušić Seljak, Barbara, Panov, Panče, Devirgiliis, Chiara, Cavalieri, Duccio
A descriptionof asemantic representation of concepts revolving around what consuming fermented foods entails, both from a technological and health point of view, focusing actions on kefir and Parmigiano Reggiano, as representatives of fresh and ripen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::a63ba2937cde6bb64f74d92469e8b153
https://zenodo.org/record/7009802
https://zenodo.org/record/7009802
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.