Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"De Faveri, Dante Marco"'
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 20 January 2016 112 Part 5:4477-4484
Autor:
Lambri, Milena, Torchio, Fabrizio, Colangelo, Donato, Río Segade, Susana, Giacosa, Simone, De Faveri, Dante Marco, Gerbi, Vincenzo, Rolle, Luca
Publikováno v:
In Food Research International November 2015 77 Part 3:584-590
Publikováno v:
In Food Research International August 2014 62:441-447
Autor:
Fumi, Maria Daria, Galli, Roberta, Lambri, Milena, Donadini, Gianluca, De Faveri, Dante Marco
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June-August 2011 24(4-5):568-573
Publikováno v:
In Bioresource Technology 2008 99(10):4329-4337
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2007 78(3):793-801
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 81(1):200-208
Autor:
Roda, Arianna1, De Faveri, Dante Marco1, Dordoni, Roberta1, Cases, Estefanìa Valero2, Jáuregui, Nallely Nuncio2, Carbonell Barrachina, Ângel Antonio2, Frutos Fernandez, Maria Josè2, Lambri, Milena1 milena.lambri@unicatt.it
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2017, Vol. 41 Issue 5, pn/a-N.PAG. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dordoni, Roberta, De Cesare, Sara, Casali, Milena, Lambri, Milena, Spigno, Giorgia, De Faveri, Dante Marco
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 57 (2017)
Aim of this work was to create an innovative walnut product able to increase the shelf life of the walnuts themselves and consequently facilitate their industrial use. Main purpose was to protect the walnuts against rancidity, making the fat fraction