Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"De Coninck, Joëlle"'
Autor:
Roussel, Célia, Ebel, Bruno, Munier, Edouard, Michelon, Damien, Martin-Dejardin, Florence, Beuvier, Eric, De Coninck, Joëlle, Gaudu, Philippe, Cachon, Rémy
Publikováno v:
In Food Research International June 2022 156
Publikováno v:
In Process Biochemistry January 2018 64:9-15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Jun2023, Vol. 9 Issue 6, p532, 14p
Publikováno v:
The Journal of Parasitology, 2012 Apr 01. 98(2), 299-303.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41511194
Autor:
Santiago-Gómez, Mirna Patricia, Thanh, Hoa Tran, De Coninck, Joëlle, Cachon, Rémy, Kermasha, Sélim, Belin, Jean-Marc, Gervais, Patrick, Husson, Florence
Publikováno v:
In Process Biochemistry 2009 44(9):1013-1018
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue des Industries Alimentaires et Agricoles
Revue des Industries Alimentaires et Agricoles, 2015, pp.35-37
Revue des Industries Alimentaires et Agricoles, 2015, pp.35-37
Référence : 201511123537; National audience; Le principal challenge de l’industrie des biotechnologies est lié au développement d’un procédé qui est à la fois économique et efficace en utilisant des matières premières renouvelables pour
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b84eddb92b45c3773442ea99f4c9f9ab
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02395580
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02395580
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.