Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"De Brabanter J"'
Monitoring the evolution of free and cysteinylated aldehydes from malt to fresh and forced aged beer
Autor:
Bustillo Trueba, P., Jaskula-Goiris, B., Ditrych, M., Filipowska, W., De Brabanter, J., De Rouck, G., Aerts, G., De Cooman, L., De Clippeleer, J.
Publikováno v:
In Food Research International February 2021 140
Autor:
Bustillo Trueba, P., Jaskula-Goiris, B., De Clippeleer, J., Goiris, K., Praet, T., Sharma, U.K., Van der Eycken, E., Sanders, M.G., Vincken, J.-P., De Brabanter, J., De Rouck, G., Aerts, G., De Cooman, L.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 25 October 2019 1604
Publikováno v:
In Pattern Recognition June 2012 45(6):2280-2287
Publikováno v:
In IFAC Proceedings Volumes January 2011 44(1):12207-12212
Publikováno v:
In IFAC Proceedings Volumes January 2011 44(1):471-476
Publikováno v:
In IFAC Proceedings Volumes 2010 43(6):13-18
Autor:
De Brabanter, K., Dreesen, Ph., Karsmakers, P., Pelckmans, K., De Brabanter, J., Suykens, J.A.K., De Moor, B.
Publikováno v:
In IFAC Proceedings Volumes 2009 42(10):826-831
Publikováno v:
In IFAC Proceedings Volumes 2006 39(1):790-795
Publikováno v:
In Neural Networks 2005 18(5):684-692
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.