Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "De Block, Jan"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 81 pro vyhledávání: '"De Block, Jan"'
1
Akademický článek
Kinetics of drosopterin release as indicator pigment for heat-induced color changes of brown shrimp (Crangon crangon)
Autor: Verhaeghe, Thomas, Van Poucke, Christof, Vlaemynck, Geertrui, De Block, Jan, Hendrickx, Marc
Publikováno v: In Food Chemistry 15 July 2018 254:359-366
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Kinetics of heat induced muscle protein denaturation of brown shrimp (Crangon crangon)
Autor: Verhaeghe, Thomas, Vlaemynck, Geertrui, De Block, Jan, Van Weyenberg, Stephanie, Braeckman, Ruben, Hendrickx, Marc
Publikováno v: In Journal of Food Engineering December 2016 191:88-94
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
Stabilising frozen dairy mousses by low molecular weight gelatin peptides
Autor: Duquenne, Barbara, Vergauwen, Bjorn, Capdepon, Claude, Boone, Marijn A., De Schryver, Thomas, Van Hoorebeke, Luc, Van Weyenberg, Stephanie, Stevens, Paul, De Block, Jan
Publikováno v: In Food Hydrocolloids October 2016 60:317-323
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Thermal inactivation kinetics of proteases and polyphenoloxidase in brown shrimp (Crangon crangon)
Autor: Verhaeghe, Thomas, Vlaemynck, Geertrui, De Block, Jan, Van Weyenberg, Stephanie, Hendrickx, Marc
Publikováno v: In Food Chemistry 15 April 2016 197 Part A:641-647
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Application of LC‐HRMS identified marker peptides in an LC‐MS/MS method for detection and quantification of heat‐resistant proteolytic activity in raw milk.
Autor: Verhegghe, Marijke1 (AUTHOR), De Block, Jan1 (AUTHOR), Heyndrickx, Marc1,2 (AUTHOR) marc.heyndrickx@ilvo.vlaanderen.be, Van Coillie, Els1 (AUTHOR), Van Poucke, Christof1 (AUTHOR), Duquenne, Barbara1 (AUTHOR) barbara.duquenne@ilvo.vlaanderen.be
Publikováno v: International Journal of Dairy Technology. May2021, Vol. 74 Issue 2, p286-296. 11p.
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
6
Akademický článek
The use of alkaline phosphatase and possible alternative testing to verify pasteurisation of raw milk, colostrum, dairy and colostrum‐based products.
Autor: Clawin‐Rädecker, Ingrid (AUTHOR), De Block, Jan (AUTHOR), Egger, Lotti (AUTHOR), Willis, Caroline (AUTHOR), Da Silva Felicio, Maria Teresa (AUTHOR), Messens, Winy (AUTHOR)
Publikováno v: EFSA Journal. Apr2021, Vol. 19 Issue 4, p1-73. 73p.
Zobrazit plný text záznamu
7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
9
Akademický článek
Opportunities within the Agri-food System to Encourage a Nutritionally Balanced Diet– Part II.
Autor: Van Pamel, Els, Cnops, Gerda, Van Droogenbroeck, Bart, Delezie, Evelyne C, Van Royen, Geert, Vlaemynck, Geertrui Mml, Bekaert, Karen Mm, Roldan-Ruiz, Isabel, Crivits, Maarten, Bernaert, Nathalie, De Block, Jan, Duquenne, Barbara, Broucke, Keshia, De Ruyck, Hendrik, Herman, Lieve
Publikováno v: Food Reviews International; 2021, Vol. 37 Issue 6, p573-600, 28p
Zobrazit plný text záznamu
10
Akademický článek
Influence of milk fatty acid composition and process parameters on the quality of ice cream.
Autor: SMET, Karen, DE BLOCK, Jan, VAN DER MEEREN, Paul, RAES, Katleen, DEWETTINCK, Koen, COUDIJZER, Katleen
Publikováno v: Dairy Science & Technology (EDP Sciences). Jul2010, Vol. 90 Issue 4, p431-447. 17p.
Zobrazit plný text záznamu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Další »
  • [9]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 77 Akademické články
  • 3 Časopisy
  • 15 pseudomonas
  • 15 raw milk
  • 12 milk
  • 7 kinetics
  • 7 proteolytic enzymes
  • 7 spoilage
  • 6 crangon crangon
  • 6 proteolytic activity
  • 5 alkaline phosphatase
  • 5 dairy products
  • 5 differential scanning calorimetry
  • 5 psychrotrophic bacteria
  • 4 colostrum
  • 4 dairy-products
  • 4 goat
  • 4 indicators
  • 4 milk quality
  • 4 pasteurisation
  • 4 psychrotrophic
  • 4 sheep
  • 4 thermal stability
  • 3 agri-food system
  • 3 agri-food waste
  • 3 aprx
  • 3 bacteria
  • 3 bovine-milk
  • 3 composition of milk
  • 3 cooking
  • 3 emulsifiers
  • 3 extracellular protease
  • 3 food industry
  • 3 food microbiology
  • 3 food quality
  • 3 food spoilage
  • 3 food technologies
  • 3 heat treatment of milk
  • 3 hot temperature
  • 3 listeria-monocytogenes
  • 3 marker peptides
  • 3 metalloprotease
  • 3 milk contamination
  • 3 milk microbiology
  • 3 mixture design
  • 3 nucleating agents
  • 3 peptides
  • 3 serratia
  • 3 uht milk
  • 2 actin
  • 2 air bubbles
  • 2 analytical chemistry
  • 12 elsevier b.v.
  • 10 wiley-blackwell
  • 9 elsevier ltd
  • 8 elsevier sci ltd
  • 3 elsevier science bv
  • 3 elsevier science publishers
  • 3 european food safety authority
  • 3 public library of science
  • 2 cambridge university press
  • 2 edp sciences
  • 2 elsevier applied science publishers
  • 2 mdpi
  • 2 taylor & francis ltd
  • 1 american chemical society
  • 1 blackwell science
  • 1 edp sciences s a
  • 1 european food safety authority-efsa
  • 1 frontiers media s.a.
  • 1 frontiers media sa
  • 1 frontiers research foundation
  • 1 john wiley and sons ltd.
  • 1 mdpi ag
  • 1 optica publishing group
  • 1 optical soc amer
  • 1 public library science
  • 1 springer nature
  • 1 taylor & francis inc
  • 1 wiley
  • 1 wiley-blackwell publishing, inc
  • 9 international dairy journal
  • 9 international journal of food microbiology
  • 8 food chemistry
  • 4 efsa journal
  • 4 environmental microbiology
  • 4 plos one
  • 3 food control
  • 3 food hydrocolloids
  • 3 food reviews international
  • 3 frontiers in microbiology
  • 3 international journal of dairy technology
  • 3 journal of food engineering
  • 2 dairy science & technology (edp sciences)
  • 2 european journal of lipid science & technology
  • 2 experimental eye research
  • 2 febs letters
  • 2 international journal of environmental research and public health
  • 2 journal of dairy research
  • 2 optics express
  • 1 cell biology international reports
  • 1 comprehensive reviews in food science & food safety
  • 1 comprehensive reviews in food science and food safety
  • 1 dairy science & technology
  • 1 efsa journal european food safety authority
  • 1 european journal of lipid science and technology
  • 1 international journal of environmental research & public health
  • 1 international journal of food contamination
  • 1 journal of agricultural and food chemistry
  • 1 journal of neurochemistry
  • 22 Science Citation Index Expanded
  • 19 Academic Search Ultimate
  • 14 Complementary Index
  • 12 MEDLINE
  • 9 ScienceDirect
  • 3 Supplemental Index
  • 1 GreenFILE
  • 1 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......