Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"De Andrade, Romário Oliveira"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Do Nascimento Costa, Rosely Cristina, Ferreira, Nadson Libio Bezerra, De Andrade, Romário Oliveira
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2023, Vol. 21 Issue 2, p198-214, 17p
Autor:
Santiago Beltrão, Fabiana Augusta, de Andrade, Romário Oliveira, Costa Gonçalves, Laíza Soliely, Lafia, Aliou Toro
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 11; e2319119308
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e2319119308
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e2319119308
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e2319119308
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e2319119308
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Ricotta is a product of Italian origin manufactured using acid precipitation to separate whey proteins. The ricotta can be consumed in its natural state, with or without salt, and savored with honey, sugar or fruit, or seasoned with garlic, parsley,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e2fd89e9fbca54ca5250f5026f6d7f77
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/9308
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/9308
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.