Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Değirmenbaşi, Didem"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Değirmenbaşi, Didem
Gerçekleştirilen çalışmada, zeytinyağı üretim fabrikalarının sıvı atığı zeytin karasuyu (ZK) ortamında, Rhodotorula glutinis kullanılarak endüstriyel antioksidan enzimler katalaz (KAT) ve süperoksit dismutazın (SOD) üretim koşul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::6abfc797c623c7a756bcc3b0bcf69615
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/45761
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/45761