Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Değerli, Zeliha"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Nov2023, Vol. 103 Issue 14, p7117-7126, 10p
Autor:
Değerli, Zeliha
Bu çalışmada; ham ve farklı sıcaklıklarda (90°C ve 120°C, 1 saat) kavrulmuş keten tohumlarından 3 farklı yağ ekstraksiyon yöntemi (soğuk pres, solvent ekstraksiyon ve ultrasonik ekstraksiyon) ile elde edilen yağların viskozite, serbes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4883::a8ed9465c42b25e63e122174a39e7fb7
https://hdl.handle.net/20.500.12395/42740
https://hdl.handle.net/20.500.12395/42740
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.