Zobrazeno 1 - 10
of 11 686
pro vyhledávání: '"De, Saeger"'
Autor:
Belokobylskij, Sergey A.1 (AUTHOR) doryctes@gmail.com, Ku, Deokseo2 (AUTHOR), Chen, Xue-xin3 (AUTHOR)
Publikováno v:
ZooKeys. 2024, Issue 1204, p261-299. 39p.
Publikováno v:
ZooKeys, Vol 1204, Iss , Pp 261-299 (2024)
The East Palaearctic species of the adeliine genus Paradelius De Saeger, 1942 are reviewed. The genus Sculptomyriola Belokobylskij, 1988 is synonymised with Paradelius and treated as its subgenus. The following species are transferred to subgenus Par
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e455dccd5d140d39e84611821ae61b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Mingshi, Grujicic, Dusan, De Saeger, Steven, Heremans, Stien, Somers, Ben, Blaschko, Matthew B.
In recent years, machine learning has become crucial in remote sensing analysis, particularly in the domain of Land-use/Land-cover (LULC). The synergy of machine learning and satellite imagery analysis has demonstrated significant productivity in thi
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2401.15223
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Unraveling the fate of mycotoxins during the production of legume protein and other derived products
Publikováno v:
npj Science of Food, Vol 8, Iss 1, Pp 1-6 (2024)
Abstract Consumers are increasingly looking for healthier and sustainable diets. Plant-based diets rich in legumes satisfy this demand. Legumes contain protein, dietary fibers and starch. Technological processes can separate these fractions, which ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e8d15deb8b944e3bbc12c832336d7db