Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Daydé Jean"'
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 17, Iss 3, Pp 171-184 (2010)
Sunflower oil is widely consumed in France and Spain. This oil has a good reputation among consumers, due to its high polyunsaturated fatty acid content. Thirty years after its discovery, the oleic mutation (high C18:1 contents) has now reached agric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d7ccf7fbd6b42849c363f5468b277b6
Autor:
Ayerdi-Gotor Alicia, Berger Monique, Labalette Françoise, Centis Sylvie, Eychenne Valérie, Daydé Jean, Calmon Anne
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 15, Iss 6, Pp 400-406 (2008)
Sunflower oil is rich in polyunsaturated fatty acids and in minor components (1% of the oil fraction) including phytosterols, tocopherols, waxes and others components. This study evaluates the content and composition of the phytosterols in four sunfl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e4c46e852f640a6ac5b826afdb417dd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duthen, Simon, Levasseur-Garcia, Cecile, Kleiber, Didier, Violleau, Frédéric, Vaca-Garcia, Carlos, Tsuchikawa, Satoru, Delgado Raynaud, Christine, Daydé, Jean
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2021 115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, 2013 Aug 01. 52(2), 313-323.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42685409
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2008 109(4):709-721
Autor:
Romeo-Oliván, Ana, Chervin, Justine, Breton, Coralie, Lagravère, Thierry, Daydé, Jean, Dumas, Bernard, Jacques, Alban
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology; 5/17/2022, Vol. 13, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.